Jaro v družině

Konečně přišlo jaro a my jsme si začali více užívat aktivit venku na školní zahradě, hřišti a ve školním lesíku. Za každého příznivého počasí jsme si chystali zahradu, aby se nám venku dobře hrálo. Bylo třeba udělat jarní úklid. Posbírat klacíky, kameny, navozit a rozhrnout navezenou štěpku, zamést chodníky, zasít  jarní kytičky a bylinky.

Uvnitř jsme si vyzdobili družiny a chodby jarní a velikonoční tématikou. Připravovali jsme se na Velikonoce. Velikonoční tvoření tentokrát proběhlo na třech stanovištích za podpory rodičů a prarodičů. Pletli jsme tatary, barvili a zdobili vajíčka a pekli perníčky. Všichni si to pěkně užili a odnesli si domů své výrobky. Poslední z neodmyslitelných aktivit jara je čarodějnické odpoledne plné her a kvízů. Odměnou za splněné úkoly byla stuha, kterou každé dítě navázalo na májku. Tu jsme již tradičně postavili na zahradě školy, kde nám dělá parádu. Pevně doufáme, že ji dokážeme do konce května uhlídat.




Vyhledávání

Kalendář akcí

11.09.2024
Expedice Sněžka 9. třída (středa-pátek)
26.09.2024
Foodfestival

Projekty školy:

Digitalizujeme školu

Vybudování odborných učeben na ZŠ Galaxie

ZŠ Galaxie NJ JAK Šablony I

Poskytnutí individuální účelové dotace z rozpočtu města Nový Jičín na úhradu režijních nákladů na stravu žáků a dopravu stravy.